Hybrid Veloplus systeem

High-Tech trapondersteuning in een aantrekkelijk vintage design. Elektrisch fietsen kan wel degelijk in stijl. De Hybrid Veloplus techniek integreert alle componenten die voor trapondersteuning zorgen, onzichtbaar in de achterwielnaaf.
velorapida
Om alle componenten van een elektrische aandrijving in een compacte en lichtgewicht wielnaaf op te nemen is een technisch hoogstandje. Een 250W borstelloze motor, 160Wh 30V Li-ion battrypack uit 8 elementen, electronica en sensoren hebben allemaal een plekje gekregen in een case van 180mm diameter en 120mm breed. Met een gewicht van slechts 3 kg heeft een Hybrid Veloplus aandrijving de beste vermogen/gewicht verhouding die er te koop is.
velorapida
Met een bluetooth verbinding maak je contact tussen de e-bike en een smartphone. De app die hiervoor nodig is kan op een Android of IOS telefoon worden geïnstalleerd. Selecteer je favoriete powerlevel, evalueer afstandsgegevens of blokkeer de fiets. Je smartphone fungeert ook als een gateway naar de Veloplus gemeenschap. Het geeft toegang tot verschillende services zoals on-line diagnose, navigatie voor fietsers en andere sociale functies..
velorapida
De Hybrid Veloplus techniek vertegenwoordigt de 3e generatie E-Bikes. Met deze hybride aandrijving is het de eerste elektrische fiets die niet urenlang aan een stopcontact hoeft te worden aangesloten om opgeladen te worden. De trapondersteuning geeft een zetje in de rug wanneer dat nodig is. Op ieder moment dat je zelf kunt trappen of afremt, wordt de batterij opgeladen. Veloplus fietsen vragen 30 tot 40% minder inspanning dan een gewone fiets met een range die oneindig is.

Velorapida Hybrid Veloplus

Productinformatie van Zehus, de Italiaanse producent van Veloplus

Deze website maakt gebruik van cookies.
Velorapida Benelux BV, Ambachtsweg 59, 1271 AL Huizen Telefonnummer: +31(0)35–533 73 38, Email:info@velorapida.nl, Website: www.velorapida.nl BTW nummer: NL008677049B01, Rekeningnummer: NL29 RABO 0304 6727 50 KvK: 33191967