Velorapida Support

Velorapida E-Bikes en Hybrid Veloplus modellen hebben een uitgebreide garantie. Het onderhoud is eenvoudig en overzichtelijk. Bij pech onderweg biedt de pechulp van FietsNed uitkomst. Daarnaast hanteren we in Nederland en Belgie een haal en breng service. Het is ook mogelijk een afspraak bij je thuis of op het werk te maken voor een vrijblijvende proefrit. 
velorapida
GEEN ZORGEN MEER BIJ FIETSPECH
Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier. Helaas echter is fietspech onderweg niet uitgesloten. Wij leveren onze E-Bikes en Hybrid Veloplus modellen daarom een abonnement op de pech-onderweg-service van FietsNed.
Je ontvangt dan een pechpas waarmee een fietsenmaker altijd bij de hand is, die je in geval van pech, kosteloos verder helpt. Je hebt recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg. Kan de fiets onderweg niet direct gemaakt worden of word je liever teruggebracht, dan vervoert FietsNed jou en de kapotte fiets. Bent je samen onderweg, dan vervoert FietsNed ook je reisgenoot en fiets.

Samen uit, samen thuis!
velorapida
EENVOUDIG ONDERHOUD
Het onderhoud aan een Velorapida E-Bike of Hybrid Veloplus is niet anders dan aan een gewone fiets. Reparaties buiten de garantie of een periodieke servicebeurt kan dan ook door iedere fietsenmaker worden uitgevoerd. Specifieke onderdelen van bijvoorbeeld de elektrische aandrijving, leveren wij uit voorraad zodat een reparatie nooit lang hoeft te duren.
velorapida
PROEFRIT BIJ JE THUIS
Velorapida maakt bijzondere fietsen waar we je graag kennis mee laten maken voor je tot aanschaf overgaat. Hiervoor komen we bij je thuis of op je werk, mits je werkgever dat goed vind natuurlijk. 
Een proefrit verplicht tot niets, maar we moeten je wel waarschuwen, een Velorapida is verslavend, de fiets die je per sé wil hebben.

 
Deze website maakt gebruik van cookies.
Accepteer geselecteerde cookies
Velorapida Benelux BV, Ambachtsweg 59, 1271 AL Huizen Telefonnummer: +31(0)35–533 73 38, Email:info@velorapida.nl, Website: www.velorapida.nl BTW nummer: NL008677049B01, Rekeningnummer: NL29 RABO 0304 6727 50 KvK: 33191967