Ons Verhaal

Velorapida is een initiatief van Alberto en Ludovico. Zij zochten een fiets met een elektrische aandrijving en een mooie vormgeving. Die combinatie bleek echter niet te bestaan waarna de Milanese heren zelf zijn gaan ontwerpen.
velorapida
Met de eerste schetsen, ideeën en oplossingen is Velorapida een samenwerking aangegaan met een fietsenfabrikant die al 90 jaar thuis is in het productieproces. In 2013 zijn de eerste modellen gelanceerd. De balans tussen hoogstaande technologie en een retro vormgeving trok direct veel aandacht waarmee de collectie zich in een sterk groeiende populariteit mag verheugen. Alle Velorapida E-Bikes worden in Italie geproduceerd en opgebouwd uit Italiaanse onderdelen.
velorapida
In elke Velorapida E-Bike is de accu verborgen in een leren tas op een voordrager. Verschillende kleuren, een houten of rieten kistje is ook mogelijk. Dankzij de 250W motor met 5 verschillende power levels, bereiken de fietsen een snelheid van 25 km per uur en een range van meer dan 60 km. Alle modellen zijn voorzien van een LCD display voor het bewaken van de accu en regelen van de snelheid. Verkrijgbaar met een automatische SRAM transmissie en een draadloos systeem waarmee de motor stopt wanneer de remmen worden geactiveerd. Elke Velorapida wordt gemaakt in Italië met een focus op kwaliteit en passie voor details. Alle accessoires en lederen onderdelen zijn gemaakt door Italiaanse ambachtslieden.
velorapida
Velorapida Nederland is importeur van Velorapida E-Bikes voor de benelux. Wij hebben een passie voor mobiliteit en design. De fietsen van Velorapida sluiten daar naadloos op aan. Met het meest geavanceerde aandrijfsysteem geniet je van de voordelen die een elektrische fiets biedt. De combinatie van stijl en klasse is het andere fenomeen waarin Velorapida uniek en zeer vooruitstrevend is. Wij leveren de fietsen vanuit ons servicecenter in Huizen. Je kunt hier een bestelling afhalen of een proefrit maken op een van de beschikbare demomodellen. We geven je graag advies welke E-Bike of Hybrid Veloplus het beste past. De gehele collectie staat gepresenteerd, je bent van harte welkom.
 
Deze website maakt gebruik van cookies.
Accepteer geselecteerde cookies
Velorapida Benelux BV, Ambachtsweg 59, 1271 AL Huizen Telefonnummer: +31(0)35–533 73 38, Email:info@velorapida.nl, Website: www.velorapida.nl BTW nummer: NL008677049B01, Rekeningnummer: NL29 RABO 0304 6727 50 KvK: 33191967